Jumaat, 17 Oktober 2014

Pakej Rujukan Peperiksaan Online PTD 2014

MAKLUMAN PENTING : PEPERIKSAAN ONLINE BAGI JAWATAN PEGAWAI TADBIR DAN DIPLOMATIK GRED M41 PADA 1 NOVEMBER 2014 (SABTU)

Calon-calon dipohon untuk menyemak maklumat peperiksaan melalui pautan berikut :

http://e-semakan.spa.gov.my/online/

**Semakan ini hanya untuk calon-calon bagi jawatan PEGAWAI TADBIR DAN DIPLOMATIK GRED M41 sahaja.

**''Segala pemakluman terkini mengenai peperiksaan yang berlangsung akan dipaparkan di Portal SPA dan Laman Facebook Rasmi SPA semasa peperiksaan dijalankan. Pastikan anda tidak ketinggalan maklumat terkini daripada SPA!

Dapatkan Pakej Rujukan Peperiksaan PTD 2014 sekarang!
Daftar di senarai menunggu disini ----> http://goo.gl/P7pqdm


 Pakej rujukan ini akan dibuka pada 25/10/2014. Jadi yang terawal untuk dapatkan pakej rujukan peperiksaan online PTD 2014 di sini  http://goo.gl/P7pqdm

Apa yang ada dalam pakej ini?

1.      -14 Contoh esei - 7 contoh esei bahasa Melayu dan 7 contoh esei bahasa Inggeris. Membantu calon untuk menjawab soalan-soalan esei yang dikemukakan dalam peperiksaan 1 November nanti.
2.     - Pecahan format setiap seksyen - Tim Info Kerjaya memberikan maklumat secara terperinci mengenai format untuk setiap seksyen.
3.     - 180+ Contoh soalan matematik - Koleksi soalan Matematik Khas Peperiksaan Kerajaan. Harga sebenar untuk pakej ini adalah RM40 jika dibeli secara berasingan.
4.      -Nota isu semasa - Nota isu semasa yang terkini yakni versi 2013/2014 yang diperoleh daripada sumber autoriti. Nota ini sangat penting untuk kita lulus dalam peperiksaan PTD  ini.
5.      -Kemaskni percuma (Selama 5 tahun) - Ini adalah tawaran gila yang ditawarkan oleh penulisnya, iaitu Tuan Muaz Hadi. Pembeli akan diberikan nota kemaskini percuma setiap kali peperiksaan PTD yang berlangsung setiap tahun.

Ini bermakna, apabila kita membeli e-book PTD, kita sebenarnya telah menjimatkan ratusan ringgit dan berjam-jam masa untuk mendapatkan maklumat, bagi mempelajari cara yang betul supaya lulus dalam peperiksaan PTD.


E-book Tips PTD - Jaminan Pulang Wang Semula
 
Mereka sudah membantu lebih 7,000 calon peperiksaan kerajaan sejak tahun 2009. Andai kata kita gagal dan tidak berpuas hati dengan e-book Tips PTD, terus minta semula wang kita serta merta.
Tuan Muaz Hadi dan seluruh tim mereka berani membuat jaminan 'berani mati' ini. Kerana mereka percaya dengan jaminan "Pakej Sampai Lulus" yang ditawarkan selama 5 tahun. Beserta dengan kemaskini percuma untuk setiap edisi.

Bagaimana Cara Nak Beli?

Daftar nama dan email anda disini,[http://goo.gl/P7pqdm]   kami akan terangkan cara pembelian melalui email. Jumpa anda di ruangan email.

50 Contoh Soalan Peperiksaan Separa Perubatan

50 Soalan Sekyen A dari ebook rujukan pantas separa perubatan ( www.separaperubatan.com ) 1.       Apakah cara yang selamat untuk m...